Дослідження впливу хронотипу1 та хронічного стресу на показники здоров’я та кишковий мікробіом
Оцінюється стан здоров’я, який він є, без жодних фармакологічних та інших втручань. Дослідження безкоштовне.
Критерії участі:
- Вік 30-75 років;
- Перебування в Україні протягом останніх 3 місяців;
- Відсутні аутоімунні захворювання, цукровий діабет або важкі хронічні захворювання;
- Не вживаєте ліків, заборонених для даного дослідження (деталі при зверненні);
- Ви маєте змогу:
- заповнити онлайн опитувальники
- записати ваше харчування за 3 типові дні
- зібрати 1 зразок випорожнень у наданий контейнер
- 1 раз відвідати Інститут геронтології в Києві для обмірів та аналізу крові.
Опитувальники дозволять оцінити якість Вашого сну, ваші часові уподобання щодо сну та харчування, рівень Ваших фізичних навантажень, а також психоемоційний стан.
Обміри включають зважування та вимірювання складу тіла методом біоімпедансу.
Буде проведено загальний аналіз крові з формулою та визначено наступні показники:
- глюкоза крові натщесерце,
- холестерин,
- тригліцериди,
- різні класи ліпопротеїнів та індекс атерогенності,
- два показники роботи печінки (АЛТ, АСТ),
- один показник роботи нирок (креатинін), сечова кислота.
Обстеження дозволить виявити наявні порушення обміну речовин чи його ризик появи.
Після обстеження ви отримаєте результати аналізів крові з коментарем лікаря, оцінку вашого типового харчування та персональні поради щодо харчування та корекції виявлених відхилень.
☎ Зв’яжіться з нами, якщо Ви бажаєте взяти участь чи отримати детальнішу інформацію:
- Мар’яна Романенко, +380673673753 (Viber, Telegram), mr@geront.kiev.ua
- Любов Півень, +380939147360 (Viber, Telegram)
або
ми перевіримо критерії участі і зв’яжемося з Вами.
1Хронотипи відображають індивідуальну синхронізацію з місцевим часом («жайворонки» та «сови») і мають різну чутливість до стресових чинників. Ми вивчаємо зв’язок хронотипу (ранковий, змішаний, вечірній) та способу життя (харчування та фізичні навантаження) із показниками здоров’я (склад тіла, рівень глюкози та ліпідів) та складом кишкової флори.