Конгрес Європейської асоціації з вивчення цукрового діабету (EASD)

З гордістю повідомляємо, що наші наукові роботи включені до програми найпрестижнішого та найвимогливішого конгресу Європейської асоціації з вивчення цукрового діабету (EASD).
Відзначимо внесок керівника Відділу вивчення вікових асоційованих кардіометаболічних захворювань Саєнко Я.А., та молодих співробітників Ребрової Я.Є. та Зубович І.В., які виконали неймовірну роботу під керівництвом директора Інституту геронтології, члена-кореспондента НАМН України, д.мед.н., професора Маньковського Бориса Микитовича.

Особливу вдячність висловлюємо Лабораторії епігенетики під керівництвом Дмитра Краснєнкова за проведення молекулярно-генетичних досліджень.

EASD конгрес проходитиме з 9 по 13 вересня 2024 року в Мадриді (Іспанія), де очікується участь понад 15 000 експертів у галузі діабету з усього світу. Програма включатиме понад 1 200 сесій, присвячених останнім досягненням у дослідженні діабету.
Наше досягнення підтверджує високий рівень наукових досліджень нашого Інституту і внесок у глобальну боротьбу з діабетом.

Дякуємо всім, хто долучився до цього успіху! Разом ми змінюємо майбутнє!

#Діабет #EASD2024 #КардіометаболічніЗахворювання