Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині

Запрошуємо до участі у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині

Запрошуємо до участі у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині

З метою розвитку новаторських медичних досліджень у 2017 році компанія Санофі в Україні, за підтримки партнера конкурсу – Національної академії медичних наук України – ініціювала конкурс Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині.
Цю ініціативу продовжено і у 2018 – 2019 рр., тому запрошуємо молодих науковців усіх закладів Національної академії медичних наук України взяти участь у конкурсі Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині.

Прохання поширити інформацію у своїх наукових колективах , зокрема повідомити молодих науковців щодо умов конкурсу “Нагорода Санофі молодим науковцям за дослідження в медицині”, а також сприяти та мотивувати молодих вчених до участі у Конкурсі іновацій.

Конкурс було розпочато 28 листопада 2018 року і триватиме він до 28 лютого 2019-го.


Учасником Конкурсу може бути будь–яка дієздатна фізична особа, яка станом на дату подання заявки на участь у Конкурсі відповідає наступним критеріям:

  • вік до 40 років на момент закінчення терміну подання заяв;
  • має вищу освіту;
  • є громадянином України;
  • проживає на території України;
  • ознайомлений / ознайомлена з умовами Конкурсу, завантажив / завантажила Запит для участі в Конкурсі та відомості про автора через офіційний веб-сайт Організатора http://www.sanofi.ua.

Приймання наукових досліджень триває з 28 листопада 2018 року по 28 лютого 2019 року включно.

Переможці Конкурсу отримають грошову нагороду у розмірі 150, 100 та 50 тис. грн. за перше, друге та третє місця відповідно.

Офіційні правила Конкурсу